e-Commerce

cosAi produse de vanzare ? Este timpul sa intri in mediul virtual cu ele. Magazinul virtual a devenit în ultimii ani una din cele mai eficiente soluţii pentru promovarea şi comercializarea produselor. Vanzarea on-line este in crestere de la an la an. Avantajele sunt imense. Noi te ajutam sa ai succesul meritat. Iti cladim afacrea de la zero . Platformele pe care le folosim sunt cele mai noi si performante acoperind o gama variata de nevoi: evidenta stocuri, module facturare proforma, taxe livrare, modalitati de plata, creare conturi client etc În magazinele virtuale clienţii îşi pot crea un cont personal, pe care să îl utilizeze atunci când efectuează o comandă. Astfel, ei pot fi în permanenţă la curent cu ultimele noutăţi. [box] Avantajele magazinului virtual:

  • din ce în ce mai mulţi clienţi preferă cumpărăturile online. Elimina timpii cu deplasarea la magazine si gasesc mai repede produsele dorite.
  • clientul poate plăti online, cu cardul, sau în sistem ramburs.
  • căutarea produsului dorit se face extrem de rapid şi uşor, oferind clientului posibilitatea de a găsi imediat produsul căutat.
  • costurile de întreţinere sunt cu mult mai reduse decât în cazul magazinelor clasice. Nu trebuie sa ai un magazin in cel mai scump loc din oras unde platesti chirii enorme. E suficient sa ai un mic depozit cu o chirie mica sau daca ai la casa un garaj este un inceput bun. Multi mari antreprenori au inceput de la un garaj.
  • preturile produselor pot fi mai mici si datorita costurilor mai mici de intretinere a magazinelor virtuale.
  • magazinul este deschis 24/24
  • mulţi clienţi descoperă întâmplător magazinul dvs., căutând pe internet informaţii sau produse asemănătoare cu ale dvs., ceea ce înseamnă o creştere a volumului de vânzări.

[/box] 

….  in constructie